Építész Tervezési Iroda

Kilenc fős építész irodánk magja közel 20 éve dolgozik együtt, alkalmanként, projektenként szükség szerint kibővített létszámmal. Többféle speciális képzettségű kollégánk tudása erősíti a csapatot. (akadálymentesítési szakmérnök, műemlékvédelmi szakmérnök, belsőépítész)

Feladataink nagyobbik része ipari épület a nehézipartól (Dunaferr savregeneráló, Holcim cementgyár) a szerelőiparon keresztül (Allison, Magna autóipari gyártó-szerelő üzemek) a precíziós, magas igényű elektronikai üzemekig (Foxconn, Jabil).

Az ipari feladatok mellett sok más funkciójú projektet is megterveztünk, többek között a kecskeméti négycsillagos Sheraton konferenciaszállodát, irodaházakat, nagykövetséget, a tiszalöki 700 fős börtönt, sportcsarnokokat, a Vasas Stadiont és vannak önálló belsőépítészeti tervezéseink is. Megbízásaink között sok a Design and build típusú munka. Ezek során egyedülálló ismereteket és gyakorlatot szereztünk a megbízóval és a kivitelezéssel nagyon szorosan együttműködő generál szemléletű, a szakágakat és a technológiai tervezést is koordináló tervezés területén.

Megbízóink nagy része multinacionális nagyvállalat, így rendszeresen dolgozunk idegen nyelvi környezetben, soknemzetiségű, multikulturális teamekkel, teamekben.

Irodánk úttörő a BIM alapú tervezésben, amit megbízóink is egyre inkább elvárnak. Az általánosan elterjedt Archicad mellett több speciális programot is használunk, a látványtervezésre használt Lumiontól és Rinótól a 3D ütközésvizsgálatra használt Navisworks programig. Az ipari megrendelőinktől kapott sokféle formátumú adatszolgáltatásokat sikerrel integráljuk az építész tervekbe.