BIM Innováció

A csapat célja, hogy a cégen belül olyan szellemi bázisként funkcionáljon, mely folyton keresi a megújulást, a legkorszerűbb, működőképes megoldásokat, és fejlesztési területeket elsősorban a tervezés területén. Ezen felül a további építőipari szegmensekkel való közös együttműködésünket is folyamatosan fejlesztjük, melyre a legfejlettebb BIM módszerek alkalmazásai kiválóan alkalmasak.

A csapat tagjai olyan innovatív eljárások, feladatok megoldásával foglalkoznak teljes munkaidejükben, melyekkel segíteni tudják tervezőirodáink magas szintű mérnöki munkáját.

Csapatunkban külön személyek foglalkoznak a parametrikus tervezéssel. Rhino-Grasshopper, illetve Revit-Dynamo környezetben scriptek, makrók írásával folyamatosan gyorsítjuk, javítjuk a tervezési munkát. Homlokzati panelek tervezése területén kimagasló eredményeket értünk már el fejlesztéseinkkel.

A régióban egyedüliként olyan integrált BIM rendszer kialakításán dolgozunk, amely a Megrendelői elvárásain felül, a Vállalkozás, Beszerzés, Kivitelezés, Üzemeltetés igényeit szem előtt tartva, egy közös, állandóan fejlődő információs modelleket használ a projekteken.

Együttműködünk állami és piaci szereplőkkel azért, hogy a leghatékonyabb fejlesztési irányokat kövessük, illetve hogy részt vegyünk BIM témájú szabványosítási programokban. (Lechner Tudásközpont, MABIM)